Sirpa Malin jättää toimiston

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Sirpa Malin jättää toimiston

Sirpa Malin on palvellut seurakunnassamme erilaisissa työtehtävissä noin 13 vuoden ajan, joista viimeiset 11 vuotta toimistosihteerinä. Nyt on kuitenkin aika uuden vaiheen, kun Sirpa siirtyy toisen työnantajan palvelukseen maaliskuun alussa. Kiitämme Sirpaa jo tässä vaiheessa hyvästä työstä monien seurakuntalaisten ja seurakuntamme parhaaksi! 

 – Monella tapaa Sirpan työ on ollut aistia seurakuntamme sydämen sykettä, koska seurakuntalaisten niin iloiset kuin surulliset uutiset ovat usein ensin ehtineet Sirpan työluuriin tai sähköpostiin. Olen ihaillut hänen kykyään kohdata ihmiset erilaisissa ja joskus myös hankalissa tilanteissa. Tämän lisäksi Sirpan pois jääminen jättää ison aukon seurakunnan hallintoon, toteaa johtava pastori Esa Hyvönen

Sirpa kertoo jättävänsä tehtävänsä hyvillä mielin ja luottaen siihen, että Jumala antaa seurakunnalle kaiken, mitä tässä tilanteessa tarvitaan. 
– Kotiseurakunta on minulle edelleen äärettömän rakas, vaikka siirryn muualle työskentelemään. Jumalan johdatus elämässäni eteenpäin on ollut niin voimakas, että nyt on tämän askeleen ottamisen hetki. Olen kiitollinen seurakuntalaisille yhteisestä ajasta ja kaikista kohtaamisista. Olen kiitollinen myös upeasta työyhteisöstä sekä rakkaista työkavereistani, jotka ovat olleet enemmän kuin työkavereita. Nähdään kirkolla jatkossakin!

Sirpan vastuulla on ollut tärkeitä talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä, joita järjestelemme nyt uudelleen. Esa Hyvönen, vanhimmiston puheenjohtaja Ari Kuisma ja talous- ja hallintojaoston puheenjohtaja Marjo-Riikka Ilmonen ovat asiasta keskusteltuaan sopineet tässä kohtaa otettavaksi pohdintatauon hallinnon tehtävien järjestelemiseksi.  
– Taloushallinnon ulkoistamme ainakin hetkellisesti, koska muutamassa viikossa emme pysty rekrytoimaan uutta henkilöä näihin tehtäviin. Seurakuntamme jäsenhuoltoon liittyvien asioiden ja asiakaspalvelun järjestämistä jatkossa mietimme vielä. Tiedotamme helmikuun aikana, miten toimisto on seurakuntalaistemme saavutettavissa maaliskuusta eteenpäin, Esa avaa tilannetta. 

– Jos seurakuntalaisille on epäselvää, keneen olla yhteydessä, minulta ja pastori Tuomo Lehtimäeltä saa aina kysyä. Moni asia on nyt kuitenkin auki ja siksi vetoan tässä kohden seurakuntalaisiin: Nyt on aika rukoilla viisautta, miten etenemme tästä eteenpäin, Esa haastaa kaikkia mukaan.