Seurakunnan historiikki julkaistu

  • Ajankohtaista

Seurakunnan historiikki julkaistu

Seurakuntamme juhlii tänä vuonna 90 vuoden taivaltaan. Aiempien vuosilta 1926-1986 ja 1986-1996 koottujen historiikkien jatkoksi julkaisemme nyt historiikin viimeiseltä 20 vuodelta eli vuosilta 1996-2016. Teoksen on kirjoittanut pitkän linjan seurakuntavaikuttaja FM Matti Kangasoja.

Historiikkia voi ennakkotilata seurakunnan toimiston kautta 5.-9.9. (tai niin kauan kuin kirjoja riittää). Kirjojen saavuttua niitä on saatavilla seurakuntamme kirjamyynnistä tilaisuuksien aikana.

historiikki

Yhteinen toiminta vaatii yhteistä uskon kohdetta ja jossakin määrin yhteisiä toiminnan linjauksia, mutta toteuttamisen tapoja on monia. Siksi Sinullakin on jotakin annettavaa.

Seurakunnassa kohtaavat eri sukupolvet ja monenlaiset ihmiset, näkyvä ja näkymätön maailma. Tämä kirja on katsaus kahteenkymmeneen vuoteen seurakuntaelämää, moninaisia toiminnan linjauksia ja vielä moninaisempia toteuttamisen tapoja. Päällimmäisenä ajatuksena kuluneista vuosista on Jumalan uskollisuus seurakuntaansa kohtaan.

Me emme salaa niitä lapsiltamme vaan kerromme tulevillekin polville Herran voimasta, Herran teoista, ihmeistä, joita hän on tehnyt.

Ps. 78:1-8