Tukikohta

Täydellinen paikka epätäydelliselle ihmiselle

Syyskuusta toukokuuhun seurakuntamme toinen viikoittainen jumalanpalvelus on nuorekas Tukikohta keskiviikkoisin klo 19. Tukikohtaan ovat tervetulleita ihan kaikki, ikään katsomatta.

Olin masentunut, ja te rohkaisitte minua. Olin levoton, ja te rauhoititte minua. Olin tylsistynyt, ja te inspiroitte minua. Olin eksyksissä, mutta te otitte minut vastaan. Olin rikki, mutta te osoititte Jumalan tehneen minusta ainutlaatuisen ja ihmeellisen. Olin siteissä, mutta te ette luovuttaneet minun suhteeni. Minulla oli rankkaa, mutta te kuljitte kanssani. Epäonnistuin, mutta te saitte minut yrittämään uudelleen. (Matt. 25:35-36, vapaa mukaelma)

Käytännön läheisellä Raamatun opetuksella on keskeinen rooli Tukikohdissa, mutta mukaan mahtuu myös suuri annos innostumista ja tunnetta. Ihminen on kokonaisuus, joka tarvitsee sekä taitoa että intoa. Tunteet ja kokemukset eivät ole päämääriä itsessään, mutta ne auttavat ihmistä soveltamaan saamaansa tietoa käytäntöön. Siksi Tukikohta on vahvasti opettava ja vahvasti innostava.

Jumalan kohtaaminen on ainutlaatuinen tapahtuma, joka ravistelee koko ihmisen olemusta. Tukikohdassa ei ainoastaan opeteta Jumalasta, vaan Tukikohta tarjoaa myös ympäristön kokea Hänen hyvyyttään. Tuo kokemus muuttaa ja parantaa kenet tahansa!

Tukikohta-tiimiyhteisö

Haluatko mukaan tiimiyhteisöömme, jossa voit kasvaa uskossasi ja palvella Jumalaa ja seurakuntaa yhdessä muiden kanssa? Lue lisää täältä!