Lasten syksy on iloinen!

  • Ajankohtaista

Lasten syksy on iloinen!

Lasten ja koululaisten kesä alkaa vähitellen kääntyä syksyyn ja kivojen arkijuttujen odotus kasvaa. Syksy tuo mukanaan niin koulujutut ja päiväkotipuuhat kuin kotiarjen ja monet harrastukset. Myös seurakunnassa lasten toiminta alkaa siirtyä kohti iloista syysarkea.

Pyhisten ja Jumiksen syyskauden virallinen startti on su 30.8. klo 11.30 alasalissa. Elokuussa lapsille on tarjolla jumalanpalvelusten aikana toiminnallista, vapaamuotoista puuhastelua – leikkiä, pelejä yms. Pienet ovat tervetulleita mukaan oman aikuisen kanssa.

Toivotamme kaikki koululaiset mukaan erityisesti jumalanpalvelukseen su 9.8. klo 11, jolloin siunaamme koululaiset uudelle lukuvuodelle.

Säihke-kuoron syyskausi alkaa ti 25.8. klo 18 yläsalissa. Kuoroon ovat tervetulleita laulamaan kaikki viisi vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat lapset. Kuoro kaipailee uusia innokkaita laulajia ja myös aikuisia mukaan tiimiin. Nyt on hyvä tilaisuus aloittaa hieno koko perheen yhteinen harrastus.

Kuoron kanssa samaan aikaan ti 25.8. klo 18 alkaen kokoontuu Jippii-muskari alakerrassa pyhäkoululuokassa. Muskariin ovat tervetulleita 3-4-vuotiaat lapset sekä myös alle kolmevuotiaat oman aikuisen kanssa.

Perhekerho jatkaa toimintaansa ke 2.9. klo 10-12 Kuokkalassa (Valssikuja 6, matala kerhorakennus). Viikoittain kokoontuva kerho on lapsiperheiden kohtaamispaikka, joka toimii avoimien ovien periaatteella. Kerhoon ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat tai muut aikuiset kera lasten, ilman ilmoittautumista. Kerhossa tarjotaan ilmainen välipala ja kahvi.

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan!