Youth-lanit

Tapahtumapäivä(t): to 2.3.2023 - pe 3.3.2023

Kello: 12:00


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

Youth-lanit

Alkaako hiirikätesi olla levoton? Poltteeleeko ohjaimesi laatikon pohjalla? Ei hätää, sillä Youth-lanit ovat täällä taas!

Järjestämme nyt toista kertaa Youth-lanit. Lanit kokoaa saman katon alle nuoria pelaamaan ja viettämään aikaa yhdessä. Tapahtuman ainoa pakollinen osuus on koneiden kasaamisen jälkeinen aloitustilaisuus, jossa vetäjät kertovat hieman itsestään ja laneista, sekä rukoillaan, että saataisiin onnistunut laniyö.

Luvassa on turnauksia sekä muuta toimintaa, joihin saa halun mukaan osallistua. Nukkumatilat löytyy kirkolta sekä pojille että tytöille, mutta myös nukkuminen on vapaaehtoista (toki eihän pienet unetkaan haitaksi ole).

Tapahtuma on suunnattu 13-15+ -ikäisille. Ikärajasta voidaan tarvittaessa joustaa vähän, jos esimerkiksi mukana on sisaruksia ja huoltajalta on lupa. Tapahtumassa pelataan vain osallistujille ikärajoiltaan sopivia eli korkeintaan K12-pelejä, kuten Rocket League, Overwatch, Fortnite, Minecraft ja League of Legends.

Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssaoireita. Pidätämme oikeuden lähettää kotiin henkilöt, jotka oireilevat tai sairastuvat lanien aikana.

Tapahtumapaikka

Jyväskylän helluntaikirkko, Okkerinkatu 2, 40700 Jyväskylä

Ohjelma (turnausaikataulut tarkentuvat myöhemmin)

TO

klo 12 ovet aukeaa ja koneita voi tulla kasaamaan
klo 12-12.50 ilmoittautuminen avoinna
klo 13 aloitustilaisuus
klo 17 ruoka
klo 20 iltapala
klo 02 hiljaisuus

PE
klo 08 hiljaisuus päättyy, nukkua saa pidempäänkin
klo 09 aamupala, jonka jälkeen ulos liikkumaan yhdessä
klo 11.30 kamoja kasaan

Oheisohjelma

Kannustamme ottamaan välillä taukoa pelaamisesta. Lanitiloissa on vapaasti käytettävissä pingispöytä ja perjantaina aamulla lähdetään porukalla ulos liikkumaan.

Lanitiloissa on erikseen konsolinurkkaus sekä retropelinurkkaus, jossa pääsee kokeilemaan, millaisia pelit olivat muutama vuosikymmen sitten.

Turnaukset

Lanit eivät ole mitään ilman hauskoja kisoja ja tiukkoja turnauksia. Keräämme toiveita ilmoittautumislomakkeessa, mutta nyt jo tiedossa ovat seuraavat turnaukset:

 • Fortnite solo (1vs1)
 • Fortnite duo (2vs2)
 • Overwatch-ystävyysottelu Hyvinkään helluntaiseurakunnan asLAN-tiimiä vastaan

Kaikki turnaukset tullaan striimaamaan ja selostamaan Youth lanien omalle Twitch-kanavalle, joten kotijoukot pääsevät myös seuraamaan turnauksia!

Ilmoittautuminen

Laneille ilmoittaudutaan tämän sivun lomakkeella 27.2. mennessä. Varaamme pöytätilaa ja ruokaa ennakkoilmoittautumisten mukaan.

Kaikilta alaikäisiltä osallistujilta tarvitsemme myös huoltajien yhteystiedot. Lähetämme huoltajille sähköpostilla täytettäväksi suostumuskirjeen sekä terveyskyselylomakkeen, jotka pitää palauttaa viimeistään tapahtumapaikalle tultaessa.

Jos annat ilmoittautuessasi luvan, lisäämme sinut tapahtuman Discord-kanavalle. Sitä kautta voit kysyä suoraan järjestäjiltä kaikkia mieleen tulevia juttuja sekä tutustua jo ennen laneja muihin osallistujiin.

Osallistumismaksu

15 euron osallistumismaksu sisältää konepaikan sekä ruokailut. Maksun voit suorittaa paikalle tullessasi kortilla.

Ota nämä mukaan

 • Tietokone tai konsoli ja tarvittavat lisälaitteet ja johdot
 • Sähköjatkojohto, jokaiselle on varattu yksi pistorasiapaikka
 • Vähintään 2 metrin nettijohto
 • Yöpymisvarusteet: patja, makuupussi jne. (joitain patjoja ja sohvia löytyy kirkoltakin)
 • Jos sinulla ei ole pelikonetta, lanitiloissa on myös konsolinurkkaus käytössä

Saanko ottaa mukaan?

 • Omaa ruokaa, limua, karkkia? Saa tuoda. HUOM! Jos tuot energiajuomia sinun on todistettava tapahtuman järjestäjille olevasi yli 15-vuotias.
 • Lisänäytön, kaksi tai kolme? Pöytätilaa on jokaiselle rajallisesti, joten ota vain ehdottomasti tarpeelliset asiat mukaan
 • Oman pelituolin? Tuo vaan!
 • Kaiuttimet? Älä tuo omia, vaan ota mieluummin kuulokkeet mukaan.
 • Vanhemmat? Vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan tapahtumaan 🙂

Turvallisuus

Ulko-ovet ovat lukossa koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman tilat ovat valvottuja ja paikalla on useita täysi-ikäisiä järjestäjiä. Läpi yön on myös vähintään kaksi valvojaa hereillä.

Tapahtumassa päivystää turvallisuus- ja ensiapuvastaavat. Mahdollisissa vahinkotapauksissa ilmoitetaan vanhemmille välittömästi.

Koko tapahtuman ajan vanhemmat voivat ottaa yhteyttä Lauri Mäkiseen (050 527 1362).

Teknisiä ongelmia tai kysyttävää tapahtuman aikana?

Tapahtuman järjestävät esittäytyvät aloitustilaisuudessa ja heiltä voi kysyä kasvotusten tai Discordin kautta, mitä mieleen tulee, olipa kysymys koneongelmista, turnauksista, nukkumapaikasta tai tekee mieli muuten vain jutella.

Yhteystiedot

Tapahtuman järjestää Jyväskylän helluntaiseurakunta

Viestintävastaava
Pyry Siltala
045 131 0476

Tapahtuman johtaja
Lauri Mäkinen
0505271362
lauri.makinen(at)jklhelluntaisrk.fi