Youth lanit

Tapahtumapäivä(t): to 20.10.2022 - pe 21.10.2022

Kello: 12:00


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

Youth lanit

Lanit keräävät saman katon alle nuoria pelaamaan ja viettämään aikaa yhdessä. Ohjelman ainoa ns. pakollinen osuus on konepaikkojen kasaamisen jälkeen aloitustilaisuus, jossa käydään läpi toimintaohjeet (tuttavallisemmin “lanien melkein kymmenen käskyä”) ja rukoillaan yhdessä kaikille onnistunutta ja mukavaa laniyötä. Muuten turnauksiin ja oheistoimintaan osallistuminen on vapaaehtoista. Myös nukkuminen on vapaaehtoista, mutta mahdollisuus nukkumiseen on järjestetty erillisissä tiloissa tytöille ja pojille.

Tapahtuma on suunnattu Youth-ikäisille (13-15+). Ikärajoista voidaan joustaa vähän, jos esimerkiksi mukana on sisaruksia ja huoltajalta lupa. Tapahtumassa pelataan vain osallistujille ikärajoiltaan sopivia eli korkeintaan K12-pelejä kuten Rocket League, Overwatch, Fortnite, Minecraft ja League of Legends. Tapahtuma on päihteetön.

Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssaoireita. Pidätämme oikeuden lähettää kotiin henkilöt, jotka oireilevat tai sairastuvat lanien aikana.

Tapahtumapaikka

Jyväskylän helluntaikirkko, Okkerinkatu 2, 40700 Jyväskylä

Ohjelma (tarkentuu vielä)

TO
klo 12 ovet aukeaa ja koneita voi tulla kasaamaan
klo 12-12.50 ilmoittautuminen avoinna
klo 13 aloitustilaisuus (ainoa pakollinen ohjelmanumero)
klo 17 ruoka
klo 17.30 pingisturnaus
klo 19 Speedrunners-turnaus
klo 20 iltapala
klo 21 ystävyysottelu Jyväskylä-Hyvinkää
klo 02 hiljaisuus

PE
klo 08 hiljaisuus päättyy, nukkua saa pidempäänkin
klo 09 aamupala, jonka jälkeen korista ulkona
klo 11.30 kamoja kasaan

Oheisohjelma

Kannustamme ottamaan välillä taukoa pelaamisesta. Lanitiloissa on vapaasti käytettävissä pingispöytä ja perjantaina aamulla lähdetään porukalla heittämään korista viereisen koulun pihalle.

Lanitiloissa on erikseen konsolinurkkaus sekä retropelinurkkaus, jossa pääsee kokeilemaan, millaisia pelit olivat muutama vuosikymmen sitten.

Järjestämme myös yhteistyössä Hyvinkään helluntaiseurakunnassa samaan aikaan pidettävän asLANin kanssa ystävyysottelun Overwatch 2 -pelissä. Kannustusjoukot pääsevät seuraamaan ottelua striimin kautta twitch.tv/youthlan.

Ilmoittautuminen

Laneille ilmoittaudutaan tämän sivun lomakkeella 17.10. mennessä. Varaamme pöytätilaa ja ruokaa ennakkoilmoittautumisten mukaan.

Kaikilta alaikäisiltä osallistujilta tarvitsemme myös huoltajien yhteystiedot. Lähetämme huoltajille sähköpostilla täytettäväksi suostumuskirjeen sekä terveyskyselylomakkeen, jotka pitää palauttaa viimeistään tapahtumapaikalle tultaessa.

Jos annat ilmoittautuessasi luvan, lisäämme sinut tapahtuman Discord-kanavalle. Sitä kautta voit kysyä suoraan järjestäjiltä kaikkia mieleen tulevia juttuja sekä tutustua jo ennen laneja muihin osallistujiin.

Osallistumismaksu

10 euron osallistumismaksu sisältää konepaikan sekä ruokailut. Maksun voit suorittaa paikalle tullessasi käteisellä tai kortilla.

Ota nämä mukaan

  • Tietokone tai konsoli ja tarvittavat lisälaitteet ja johdot
  • Sähköjatkojohto, jokaiselle on varattu yksi pistorasiapaikka
  • Vähintään 2 metrin nettijohto
  • Yöpymisvarusteet: patja, makuupussi jne. (joitain patjoja ja sohvia löytyy kirkoltakin)
  • Jos sinulla ei ole pelikonetta, lanitiloissa on myös konsolinurkkaus käytössä

Saanko ottaa mukaan?

  • Omaa ruokaa, limua, karkkia? Saa tuoda. HUOM! Jos tuot energiajuomia sinun on todistettava tapahtuman järjestäjille olevasi yli 15-vuotias.
  • Lisänäytön, kaksi tai kolme? Pöytätilaa on jokaiselle rajallisesti, joten ota vain ehdottomasti tarpeelliset asiat mukaan
  • Oman pelituolin? Tuo vaan!
  • Kaiuttimet? Älä tuo omia, vaan ota mieluummin kuulokkeet mukaan.
  • Vanhemmat? Vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan tapahtumaan 🙂

Turvallisuus

Ulko-ovet ovat lukossa koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman tilat ovat valvottuja ja paikalla on useita täysi-ikäisiä järjestäjiä. Läpi yön on myös vähintään kaksi valvojaa hereillä.

Tapahtumassa päivystää turvallisuus- ja ensiapuvastaavat. Mahdollisissa vahinkotapauksissa ilmoitetaan vanhemmille välittömästi.

Koko tapahtuman ajan vanhemmat voivat ottaa yhteyttä Lauri Mäkiseen (0505271362).

Teknisiä ongelmia tai kysyttävää tapahtuman aikana?

Tapahtuman järjestävät esittäytyvät aloitustilaisuudessa ja heiltä voi kysyä kasvotusten tai Discordin kautta, mitä mieleen tulee, olipa kysymys koneongelmista, turnauksista, nukkumapaikasta tai tekee mieli muuten vain jutella.

Yhteystiedot

Tapahtuman järjestää Jyväskylän helluntaiseurakunta

Tapahtuman johtaja
Lauri Mäkinen
0505271362
lauri.makinen(at)jklhelluntaisrk.fi