Tukikohta-lanit

Tapahtumapäivä(t): to 19.10.2023 - pe 20.10.2023

Kello: 15:30 - 15:00


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

Tukikohta-lanit

Laittakaapa kynäritakut, WoW:n rotaatiot ja Mario Kartin ajolinjat kuntoon – järjestämme ensimmäistä kertaa Tukarilanit!

Lanit kokoavat saman katon alle nuoria aikuisia pelaamaan ja viettämään aikaa yhdessä. Tapahtuman ainoa pakollinen osuus on koneiden kasaamisen jälkeinen aloitustilaisuus, jossa vetäjät kertovat hieman itsestään ja laneista. Ylistetään ja rukoillaan myös porukalla, jotta saataisiin onnistunut laniyö.

Luvassa on turnauksia sekä muuta toimintaa, joihin saa halun mukaan osallistua. Nukkumatilat löytyy kirkolta sekä miehille että naisille, mutta myös nukkuminen on vapaaehtoista (toki eihän pienet unetkaan haitaksi ole).

Tapahtuma on suunnattu 18 vuotta täyttäneille. Ikärajasta voidaan tarvittaessa joustaa, mikäli täytät samana vuonna 18 vuotta ja huoltajaltasi on lupa osallistumiseen.

Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssaoireita. Pidätämme oikeuden lähettää kotiin henkilöt, jotka oireilevat tai sairastuvat lanien aikana.

Tapahtumapaikka

Jyväskylän helluntaikirkko, Okkerinkatu 2, 40700 Jyväskylä

Ohjelma

(turnausaikataulut tarkentuvat myöhemmin)

TO 19.10.
klo 15 ovet aukeaa
klo 15.30 aloitustilaisuus
klo 18 turnaus #1
klo 19 pitsatilaus
klo 22 ystävyysottelu
klo 02 hiljaisuus

PE 20.10.
klo 09 hiljaisuus päättyy, nukkua saa pidempäänkin
klo 09 aamupala, jonka jälkeen ulos liikkumaan
klo 11 turnaus #3
klo 14.30 kamoja kasaan
Klo 15 ovet kiinni

Oheisohjelma

Kannustamme ottamaan välillä taukoa pelaamisesta. Lanitiloissa on vapaasti käytettävissä pingispöytä ja perjantaina aamulla lähdetään porukalla ulos liikkumaan.
Lanitiloissa on erikseen konsolinurkkaus sekä retropelinurkkaus, jossa pääsee verestämään vanhoja lihasmuisteja vaikka CTR:n ja Smash Bros:n parissa.

Turnaukset

Lanit eivät ole mitään ilman hauskoja kisoja ja tiukkoja turnauksia. Keräämme pelitoiveita ilmoittautumislomakkeessa! Kaikki turnaukset tullaan striimaamaan ja selostamaan Youth lanien omalle Twitch-kanavalle, joten kotijoukot pääsevät myös seuraamaan turnauksia.

Ilmoittautuminen

Laneille ilmoittaudutaan tämän sivun lomakkeella 15.10. mennessä. Varaamme pöytätilaa ja ruokaa ennakkoilmoittautumisten mukaan. Kaikilta alaikäisiltä osallistujilta tarvitsemme myös huoltajien yhteystiedot. Lähetämme huoltajille sähköpostilla täytettäväksi suostumuskirjeen sekä terveyskyselylomakkeen, jotka pitää palauttaa viimeistään tapahtumapaikalle tultaessa.

Jos annat ilmoittautuessasi luvan, lisäämme sinut tapahtuman Discord-kanavalle. Sitä kautta voit kysyä suoraan järjestäjiltä kaikkia mieleen tulevia juttuja sekä tutustua jo ennen laneja muihin osallistujiin.

Osallistumismaksu

15 euron osallistumismaksu sisältää konepaikan sekä ruokailut. Maksun voit suorittaa paikalle tullessasi kortilla.

Ota nämä mukaan

  • Tietokone tai konsoli ja tarvittavat lisälaitteet ja johdot
  • Sähköjatkojohto, jokaiselle on varattu yksi pistorasiapaikka
  • Vähintään 2 metrin nettijohto
  • Yöpymisvarusteet: patja, makuupussi jne. (joitain patjoja ja sohvia löytyy kirkoltakin)
  • Jos sinulla ei ole pelikonetta, lanitiloissa on myös konsolinurkkaus käytössä

Saanko ottaa mukaan?

  • Omaa ruokaa, limua, karkkia? Saa tuoda. HUOM! Jos tuot energiajuomia sinun on todistettava tapahtuman järjestäjille olevasi yli 15-vuotias.
  • Lisänäytön, kaksi tai kolme? Pöytätilaa on jokaiselle rajallisesti, joten ota vain ehdottomasti tarpeelliset asiat mukaan
  • Oman pelituolin? Tuo vaan!
  • Kaiuttimet? Älä tuo omia, vaan ota mieluummin kuulokkeet mukaan.
  • Vanhemmat? Vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan tapahtumaan 🙂

Turvallisuus

Ulko-ovet ovat lukossa koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman tilat ovat valvottuja ja paikalla on useita täysi-ikäisiä järjestäjiä. Läpi yön on myös vähintään kaksi valvojaa hereillä.

Tapahtumassa päivystää turvallisuus- ja ensiapuvastaavat. Mahdollisissa vahinkotapauksissa ilmoitetaan vanhemmille välittömästi.

Koko tapahtuman ajan vanhemmat voivat ottaa yhteyttä Lauri Mäkiseen (050 527 1362).

Teknisiä ongelmia tai kysyttävää tapahtuman aikana?

Tapahtuman järjestävät esittäytyvät aloitustilaisuudessa ja heiltä voi kysyä kasvotusten tai Discordin kautta, mitä mieleen tulee, olipa kysymys koneongelmista, turnauksista, nukkumapaikasta tai tekee mieli muuten vain jutella.

Yhteystiedot

Tapahtuman järjestää Jyväskylän helluntaiseurakunta

Viestintävastaava
Pyry Siltala
045 131 0476

Tapahtuman johtaja
Lauri Mäkinen
0505271362
lauri.makinen(at)jklhelluntaisrk.fi