Toivoa jouluun -konsertti

Tapahtumapäivä(t): la 10.12.2022

Kello: 18:00 - 19:30


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

Toivoa jouluun -konsertti

Joulun alle kasaantuu monenlaista mietittävää. Etenkin jos jouluvalmistelujasi himmentävät isot tai pienet huolet, haluamme tuoda eteesi toivon näkymiä ja luoda uskoa tulevaisuuteen. Kuten pastori ja kansalaisaktivisti Ralph Abernathy aikanaan sanaili ”I don’t know what the future may hold, but I know who holds the future” – en tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tiedän kenen käsissä se on.

Konsertissa esiintyvä jyväskyläläinen HOPE koostuu reilusta kahdestakymmenestä laulajasta ja muusikosta. HOPEn raikkaissa sovituksissa hyödynnetään niin kolmiäänistä laulua kuin seitsenhenkistä bändiä, joka taipuu notkeasti moneen eri musiikkityyliin. Konsertin juontaa Kirsi Lehtimäki.

Tähän konserttiin HOPE on koonnut ohjelmiston, jossa yhdistyvät vanhat jouluklassikot tuoreempiin joulumusiikin helmiin. Onpa mukana jyväskyläläisen Timi Kakriaisen uuden ”Suurin yö” -kappaleen ensiesityskin. Läpi laulujen sekä niiden lomassa kuultavien kolmen jouluisen tositarinan punaisena lankana kulkee vahva ajatus toivosta.

Tulkkaus englanniksi ja venäjäksi. Interpretation in English. Устный перевод на русский.

 

VAPAA PÄÄSY, salin ovet avataan klo 17.30.

Keräämme vapaaehtoisen rahalahjan Fida Internationalin Toivon kipinä -keräykseen. Keräyksellä tuetaan Itä-Euroopan romaneja ja nyt etenkin Ukrainasta sodan alta paenneita romaniperheitä. Lahjasi voi mahdollistaa lämpimän joulun monelle vaikeassa tilanteessa elävälle.

Konsertin jälkeen olet tervetullut istahtamaan glögin ja joulupipareiden ääreen. Vapaaehtoinen maksu Toivon kipinä -kampanjan hyväksi.

 

Olet lämpimästi tervetullut!

Konsertista myös livelähetys YouTubessa.