TELLUS 2024 -lähetyskonferenssi

Tapahtumapäivä(t): pe 22.3.2024 - la 23.3.2024

Kello: 06:00 - 22:00


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

TELLUS 2024 -lähetyskonferenssi

MISSIO KAIKILLE + MISSIO KAIKKIALLA = MISSIO DEI

TELLUS 2024 -Lähetyskonferenssi Jyväskylässä 22.-23.3.2024

Tellus on mukana Jumalan antamassa tehtävässä viedä evankeliumi kaikkialle. Tässä missiossa jokainen kristitty on osa Jumalan suunnitelmaa, jotta jokaisella on mahdollisuus kuulla sanoma rakastavasta Jumalasta. Tämä tehtävä on vietävissä loppuun, kun teemme sen yhdessä, Pyhän Hengen voimassa ja yhteydessä Jumalan kanssa.

Tellus on helluntaiherätyksen yhteinen lähetyskonferenssi, joka on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille. Toivotamme tervetulleeksi niin lähetystyöstä innostuneet kuin omaa paikkaansa etsivät ilman ikärajoja.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan: telluskonferenssi.fi

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Ennakkoilmoittautumisen päätyttyäkin pyrimme pitämään ovet avoinna kaikille halukkaille, tilan turvallisuusohjeita toki noudattaen. Huomaa kuitenkin, että paikat pääsalissa on varattu ensisijaisesti ennakkoilmoittautuneille. Pääsalin täyttyessä tilaisuuksia voi seurata myös sivusalista screenin välityksellä.

Huom! Pysäköintipaikkaa voi Telluksen aikaan joutua hieman etsimään. Kirkon pihaan ja Okkerinkadulle voivat poikkeuksellisesti pysäköidä vain Telluksen pysäköintiluvan saaneet. Toivommekin, että paikalliset osallistujat saapuvat paikalle ensisijaisesti kävellen tai julkista liikennettä hyödyntäen (lakon vaikutuksista löydät ajankohtaista tietoa Linkin sivuilla: https://linkki.jyvaskyla.fi/).

Tellukseen voit osallistua myös livelähetyksen kautta YouTube-kanavallamme.

 

Tapahtuman järjestävät Fida International, Avainmedia, IK-opisto, Suomen helluntaikirkko sekä Jyväskylän helluntaiseurakunta