Teematilaisuus lasisen lapsuuden tai muun rikkinäisyyden kokeneelle aikuiselle

Tapahtumapäivä(t): la 18.3.2023

Kello: 18:00 - 19:30


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

Teematilaisuus lasisen lapsuuden tai muun rikkinäisyyden kokeneelle aikuiselle

Tervetuloa teematilaisuuteen, joka on suunnattu erityisesti kaikille lasisen lapsuuden tai muun rikkinäisyyden kokeneille aikuisille.

Tilaisuudessa julkaistaan Jyrki Palmin uusi kirja Kyynelten iltasatu – Tositarina lasisesta lapsuudesta.

Mukana Jyrki Palmi, Jouko Vuorenniemi, Esa Hyvönen, Satu Panula sekä Anniina Jakonen. Musiikissa Kenneth Karppinen.

”Kyynelten iltasatu – Tositarina lasisesta lapsuudesta” on riipaiseva, toiveikas ja elämänmakuinen kertomus siitä, millaista on kasvaa alkoholistiperheessä. Isällä on menestyvä kello- ja kultasepänliike, jossa sekä isä että äiti työskentelevät. Yhä useammin heidän iltansa kuitenkin kuluvat juopotellessa ja päättyvät rajuun riitelyyn.

Äidin kuoleman jälkeen Jyrki antaa kaatopaikalla Jumalalle lupauksen, joka osoittautuu hyväksi suuntaviitaksi myös myöhemmissä elämänvaiheissa.

Vaikka Kyynelten iltasatu on hyvin henkilökohtainen ja sydänverellä kirjoitettu, siitä löytyy yhtymäkohtia kaikenlaista rikkinäisyyttä kokeneen maailmankuvaan. Kirja toimii suurena rohkaisuna muillekin rikkinäisten kotien kasvateille ja alkoholistiperheiden läheisille ja antaa toivon paremmasta.

Monelle jyväskyläläiselle tuttu kirjailija Jyrki Palmi on toiminut lähetystehtävissä Albaniassa ja Unkarissa vuosina 1991–2001, sekä seurakuntatyössä Helsingissä ja Jyväskylässä aina vuoteen 2019 saakka. Nykyisin hän toimii Fida International ry:n apulaistoiminnanjohtajana.