Siiontemppelin 1960-luvun nuorten tapaaminen

Tapahtumapäivä(t): su 7.8.2022

Kello: 11:00


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

Siiontemppelin 1960-luvun nuorten tapaaminen

Tervetuloa Jyväskylän helluntaiseurakunnan vanhalla Siiontemppelillä 1960-luvulla käyneiden tapaamiseen! Päivä on tarkoitettu erityisesti meille, joilla on henkilökohtaisia muistoja tästä vuonna 1933 valmistuneesta ensimmäisestä Siiontemppelistä. Kutsu on avec.

Järjestämme Jyväskylän uudessa Helluntaikirkossa klo 11 tilaisuuden teemalla Musiikki- ja ehtoollisjumalanpalvelus ─ 1960-luvun nuoret laulavat, soittavat ja puhuvat.

Lavalla on Siiontemppeliltä tuttuja 60-lukulaisia, mm. muusikkoperheen lahjakas tytär Irene Noronen, olympiatason nyrkkeilijälupaus Ilkka Salminen, seurakunnan nuorisotyön ykkösmies Teuvo Toivanen, viulutaituri Rauno Välipakka ja sisarensa mestaripianisti Riitta Nieminen, nuorisotyössä ja myöhemmin lähetystyössä vaikuttanut Jorma Saarinen, matemaatikko/opettaja Hannu Ahonen, seurakuntamme kasvatti, idän suhteiden pitkäaikainen erikoisasiantuntija ja avainvaikuttaja Jouko Rajala ja monta muuta. Laulu- ja musiikkiryhmän koko on noin 25 henkilöä.

Jumalanpalveluksen jälkeen on maksullinen lounas.

Sitten kokoonnumme muistelemaan mennyttä ja siinä erityisesti 60-luvun Siiontemppelillä kokoontuneen seurakunnan hengellistä merkitystä ja vaikuttavuutta myöhempään elämäämme. ‌Tilaisuuden juontavat Irene Ahonen (o.s. Noronen) ja Rauno Välipakka. Irene ja Rauno myös laulattavat meitä. ‌Saarisen Jorma pitää lyhyen asiantuntija-analyysin tuon ajan hengellisestä elämästä. ‌Jorman alustuksen jälkeen seuraavat tekstiilitaiteilija Soili Kokkosen (o.s. Natri) ja luokanopettaja Marjut Rajahuhdan henkilökohtaiset puheenvuorot siitä, millaisia eväitä he saivat seurakunnasta elämäänsä. Sen jälkeen muistelemme ja keskustelemme seurakuntanuoruudestamme Siiontemppelillä. Toki aina välillä laulamme. Launosen Leevi päättää tilaisuuden.

Marjut Rajahuhta on koonnut tilaisuuteen nostalgisen kuvakavalkadin. Sen katsottuamme juomme päätöskahvit!

Linkki kokoontumisessa otettaviin kuviin jaetaan osallistujille tapahtumassa.

 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen viimeistään 15.7.2022 sähköpostilla matti.j.kangasoja@gmail.com.

Lounas ja kahvi maksavat yhteensä 35 €. Summan voi maksaa etukäteen Jyväskylän Helluntaiseurakunnan tilille IBAN FI24 4600 0010 8732 10 (ota kuitti maksusta mukaan).

Lisätietoja antaa Matti Kangasoja 045 631 1527, myös tekstiviesti tai WhatsApp.