Raamattukoulu

Tapahtumapäivä(t): ke 15.3.2023

Kello: 17:30 - 18:30


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

Raamattukoulu

Kaikille avoin raamattukoulu 1.2.–24.5. keskiviikkoisin klo 17.30–18.30 sivusali Lydiassa.

Riittää, kun otat mukaan muistiinpanovälineet ja oman Raamatun. Tutustutaan yhdessä Jumalan Sanaan, joka on meille elämäksi. Raamattukoulussa ei ole osallistumisvelvoitetta, mutta parhaan hyödyn toki saat, jos pääset mukaan mahdollisimman säännöllisesti.

Pastori Tuomon terveisiä:

Jumalan Sanan tutkimisella on ainakin kaksi tarkoitusta uskovan elämään:
▪️ Se antaa meille varmuuden siitä, mihin uskomme silloin, kun tunteet, ajatuksemme tai olosuhteet sanovat muuta.
▪️ Se antaa meille sanoja elämän ravinnoksi. Uskovina haluamme oppia tuntemaan ja ymmärtämään ne sanat, jotka Taivaallinen Isämme on meille antanut.

Raamattua on hyvä tutkia yhdessä muiden kanssa ja siksi aloitamme kaikille avoimen raamattukoulun helmikuun alussa. Käymme läpi Raamatun kokonaisuutta ja taustoja, aloittaen Vanhan testamentin johdannolla. Kurssin aikana käymme läpi Vanhan testamentin kirjoja ja Israelin kansan historiaa eri vaiheineen.

Viikoittainen opiskelu yhdessä maaliskuun Raamattutapahtuman kanssa luo hyvän pohjan Raamatun ymmärtämiseen. ”Koko Raamattu on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, ja se on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi vanhurskaudessa,” (2. Tim 3:16) Sen tähden kannattaa tulla yhdessä tutkimaan mitä kaikkea voimme Raamatun äärellä löytää.