NiceDesign – Bloom with your sisters

Tapahtumapäivä(t): la 28.10.2023

Kello: 12:00 - 18:00


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

NiceDesign - Bloom with your sisters

Lokakuussa saamme kokoontua jälleen naisten yhteiseen NiceDesigniin!

Keväällä jaoimme kuulumisia ja syksyllä jatkamme yhteyden parissa. “Bloom with your sisters” kokoaa meidät pohtimaan niin hengellisiä kuin biologisia sisaruussuhteita, yhteyttä ja yhteenkuuluvuutta. Mikä saa aikaan kuulumista ja mitkä asiat sitä estävät? Miten syntyy kestäviä ihmissuhteita ja mitkä asiat voivat katkaista yhteyden ja joskus jopa koko ihmissuhteen? Miten voimme itse olla edistämässä yhteyden syntymistä, entä mitä tehdä silloin kun ulkopuolisuus tuntuu musertavalta ja yhteys on vain kaukainen haave?

Päivän opetuksesta vastaa pastori Marjaana Rauma, joka saapuu seuraamme Kotkan Karhulasta. Musiikissa meitä ilahduttaa ja palvelee HOPE. Lisäksi saamme tuttuun tapaan pysähtyä päivän teeman äärelle usean naisen henkilökohtaisen tarinan kautta.

ND-päivään sisältyy parin tunnin mittainen vapaa-aika, jonka aikana ruokailemme sekä osallistumme erilaisille toimintapisteille. Toimintapisteillä voit neuloa, tehdä kaverille kynsienlakkauksen, rukoilla, harjoittaa kädentaitoja, pelailla tai osallistua ohjattuun rentoutukseen tai treeniin. Tarkemmat ohjeet pisteistä ja niihin varustautumisesta lähetetään ilmoittautuneille tervetulokirjeessä ND-viikolla! Pisteiden lisäksi yhteistä vapaa-aikaa voi viettää ruokapöydässä tai kahvikupin äärellä keskustellen.

Ota seurantaan myös NiceDesignin Instagram-tili @nicedesignjkl.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 21.10. tai jo aiemmin, jos tapahtuma tulee täyteen (mukaan mahtuu maksimissaan 220 osallistujaa).

Peruutuksen sattuessa osallistumismaksua ei palauteta, vaan se käytetään hyvin NiceDesignin kulujen kattamiseen.

Ilmoittautumisia ei oteta vastaan ilmoittautumisajan päätyttyä. (NiceDesign-työtä tehdään vapaaehtoisvoimin, eivätkä resurssimme riitä ilmoittautumisten hallinnoimiseen tapahtumaa edeltävällä viikolla. Ilmoittautuminen suljetaan viikkoa ennen tapahtumaa, jotta käytännön järjestelyissä voidaan edetä tiedossa olevan osallistujamäärän mukaan. Ymmärräthän tämän ❤️)

Ilmoittautuminen päivään on kaksivaiheinen:

  1. Maksa ilmoittautumismaksu 25 € Jyväskylän helluntaiseurakunnan tilille IBAN FI24 4600 0010 8732 10, viitteellä 12522.
  2. Täytä alla oleva ilmoittautumislomake.

Osallistumismaksu kattaa päivän annin.

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse tervetulokirjeen päivästä viimeistään tiistaina 24.10. Jos näin ei syystä tai toisesta tapahdu, olethan yhteydessä alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen, kiitos! (Tarkistathan ensin roskapostikansiosi, joskus kirje eksyy sinne.)

Odotamme jo näkevämme sinut!

 

Sinua siunaten

ND-tiimi

 

PS. Vauvat ovat tervetulleita mukaan, mutta taaperot toivomme jätettävän hoitajan huomaan.