NiceDesign – Kuulumisia

Tapahtumapäivä(t): la 29.4.2023

Kello: 11:00 - 15:00


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

NiceDesign - Kuulumisia

“Mikä ihme on NiceDesign??”

“Oho, pitkästä aikaa NiceDesign tulossa!”

“Vau, NiceDesign! Oon odottanut sitä niin paljon!”

Mikä tahansa lausahdus sinua kuvaakaan, olet lämpimästi tervetullut tulevaan NiceDesigniin! NiceDesign on päivä naisille, jonka aikana saamme nauttia juuri meille räätälöidystä ohjelmasta. Päivään ovat tervetulleita naiset elämäntilanteeseen, ikään tai taustaan katsomatta.

NiceDesignia on järjestetty seurakunnassamme jo vuodesta 2007 saakka, yhteensä 20 kertaa! Nyt pääsemme taas yhteen viime vuosien tauon jälkeen.

Meistä tiimiläisistä useammasta olo on muutaman viime vuoden aikana tuntunut yksinäiseltä, ulkopuoliselta ja/tai seurakunnasta etäälle joutuneelta. Olemme miettineet, millaiseen seurakuntaan kuulumme, mihin haluaisimme kuulua, mitä tehdä oman uskon ja seurakuntasuhteen kanssa. Tässä me kuitenkin vielä olemme, iloiten tulevasta yhteisestä ND-tapahtumasta!

Ehkä sinunkin mielessäsi on pyörinyt samanlaisia mietteitä kuin meidän. Haluammekin kutsua sinut pohtimaan yhdessä Kuulumisia: Mitä sinulle kuuluu? Mihin kuulut, mihin haluaisit kuulua? Oletko kaivannut, että joku kysyisi sinun kuulumisiasi? Tiedätkö, minne kuulut? Haluaisitko kuulua johonkin?

Tule viettämään hetki kanssamme! Mukaan mahtuu, koit sitten olevasi hukassa tai tallessa, sisällä tai ulkona. Huokaistaan hetki yhdessä.

Yhteinen iltapäivämme kirkolla pitää sisällään mm. rukousta ja ruokaa, tarinoita ja toimintaa. Voit vain tulla ja nauttia!

Ilmoittaudu päivään näiden ohjeiden mukaan:

  1. Maksa ilmoittautumismaksu 15 € Jyväskylän helluntaiseurakunnan tilille IBAN FI24 4600 0010 8732 10, viitteellä 12522. Osallistumismaksu kattaa iltapäivän annin.
  2. Täytä alla oleva ilmoittautumislomake.

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 23.4. tai kun tapahtuma tulee täyteen. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse infokirjeen päivästä viimeistään tiistaina 25.4. Jos näin ei syystä tai toisesta tapahdu, olethan yhteydessä alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen, kiitos! (Tarkistathan ensin roskapostikansiosi, joskus kirje eksyy sinne.)

Peruutuksen sattuessa osallistumismaksua ei palauteta, vaan se käytetään hyvin NiceDesignin kulujen kattamiseen. Jos kuitenkin haluat antaa paikkasi jollekin toiselle naiselle, se onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nicedesign[a]jklhelluntaisrk.fi viimeistään sunnuntaina 23.4.

Odotamme jo näkevämme sinut!

Sinua siunaten

ND-tiimi

PS. Vauvat ovat tervetulleita mukaan, mutta taaperot toivomme jätettävän hoitajan huomaan.