MissioMix Muurame (Supermix)

Tapahtumapäivä(t): la 29.10.2022

Kello: 15:00 - 17:00


Muuramen kulttuurikeskus
Nisulantie 1 Muurame

MissioMix Muurame (Supermix)

MissioMix on osa Muuramessa järjestettävää Se löytyi -tapahtumaa. Lapsille on luvassa Supermixistä tuttuja aktiviteettejä ja aikuisille on samaan aikaan omaa ohjelmaa. Tervetuloa!

Supermix on kiva tapahtuma alakoululaisille eli noin 6-12-vuotiaille. Se on super, koska lapset ovat huippuja, ja mix, koska tänne mahtuvat mukaan ihan kaikenlaiset lapset! Täällä voit tavata tuttuja ja saada jopa uusia ystäviä. Mikä parasta, moni on saanut täällä maailman parhaimman ystävän – Jeesuksen!

Supermixin löydät vuorollaan Kuokkalasta, Keljonkankaalta ja Muuramesta.

Yhteisessä aloituksessa on mukaansa tempaavaa musaa ja mielenkiintoinen Raamattu-hetki, jonka jälkeen lapset voivat valita erilaisia toimintapisteitä. Pisteet vaihtelevat jonkin verran joka kerta. Ohjelmassa on esimerkiksi erilaisia pelejä: sählyä, pöytäjalista, pingistä ja pöytäpelejä. Toisinaan on jänniä kisoja ja visoja, temppurata, kynsistudio, kauneussalonki, taidepaja tai vaikkapa lemmikkipaja.

Jokaisella kerralla tarjotaan ilmainen välipala (Keljonkangas ja Muurame) tai nautitaan yhteisistä nyyttäriherkuista (Kuokkala). Supermixin lopussa kokoonnutaan vielä yhteen ennen kotiinlähtöä, seurataan lasten esityksiä sekä jaetaan palkintoja kisapisteiltä.