Lasten omatoimijumis

Tapahtumapäivä(t): su 16.6.2024

Kello: 11:00 - 12:00


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

Lasten omatoimijumis

Lasten kesäsunnuntaihin on luvassa uusi juttu!

Lasten ovat kesätauolla, mutta lasten sunnuntaitoiminta jatkuu omatoimisesti läpi kesän. Sunnuntaisin 9.6.–28.7. mahdollistamme jumalanpalvelusten aikaan lasten omatoimiset kesäjumikset.

Kun tulette kirkolle, löydätte kesäkuussa yläkerran piensali Annasta ja heinäkuussa kirkon aulasta laatikon, jossa on koottuna jokaiselle sunnuntaille aihe ja tehtävät lapsille.

Toivomme vanhemmilta tässä aktiivisuutta. Voitte auttaa lapsia ottamaan oikean sunnuntain materiaalit päivämäärällä merkatusta kirjekuoresta sekä levittää kynät ja muut tarvikkeet lapsille. Jumiksen loputtua tarvikkeet ja paperit kootaan yhdessä takaisin laatikkoon.

Kussakin kirjekuoressa on kyseisen sunnuntain aihe, ohjeet ja tehtävät. Opetuksen voi katsoa Tosi on -sovelluksesta, jonka voi ladata sovelluskaupasta. Ohjeet tähän löytyvät osoitteesta ilosanomalapsille.net. Vanhemmat voivat laittaa opetuksen näkymään piensalin isolta näytöltä, tai halutessaan (tai teknisten ongelmien sattuessa) lapsi voi katsoa sen itse vanhemman kännykältä. Opetuksen jälkeen lapset voivat tehdä kyseiselle sunnuntaille suunnattuja tehtäviä ja/tai piirtää omia piirustuksia.

Iloisia hetkiä kesäjumisten parissa!