Lasten kesäleiri

Tapahtumapäivä(t): ti 23.7.2024 - pe 26.7.2024

Kello: Koko päivä


Iso Kirja
Heikkiläntie 177 Keuruu

Lasten kesäleiri

Lasten kesäleiri järjestetään Keuruulla IK-opistolla 23.-26.7. alakouluikäisille

Luvassa on paljon monipuolista ohjelmaa: pelejä, leikkejä, liikuntaa, seikkailua ja muuta mukavaa. Ohjelmaan kuuluu tottakai myös mitä mahtavampia raamattutunteja. Tervetuloa mukaan!

Infot

Lasten kesäleiri on tarkoitettu 7-11- vuotiaille lapsille. Jos toivot joustoa ikärajan suhteen esimerkiksi sisarusten kohdalla, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että samaan aikaan IK-opisto järjestää 12–14 -vuotiaille suunnatun varkkileirin sisarusten yhtäaikaisen leirikokemuksen mahdollistamiseksi.

Majoitus on lähtökohtaisesti economy-tason huoneissa. Sänkypaikkoja leirillä on rajoitetusti, osa leiriläisistä tulee nukkumaan patjapaikoilla(tarvittaessa myös luokissa yhteismajoituksessa). Leirille saa tulla myös omalla teltalla tai perheen asuntovaunulla/-autolla. Leirihinta sisältää teltta-/vaunupaikan, mutta sähköstä tarvittaessa tulee maksaa 5,30 e/vrk / tai 0,40 e/kWh. Majoituspaikat täytetään leirille saavuttaessa majoituskaveritoiveiden mukaisesti.

Kyyditys leirille on huoltajien vastuulla.

Osallistumismaksu

Leirin hinta on 95 €/hlö. Yhteistyöseurakuntien eli Keuruun ja Jyväskylän helluntaiseurakunnan kautta ilmoittautuneille leirimaksu on 55 €.

Huom! Leirin hinta sisältää ruoan, majoituksen, opetukset, muun ohjelman ja varausmaksun. Huomioithan, että varausmaksua (30 €/hlö), ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta veloitamme täyden leirimaksun. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse maksutiedot ja leiri-infot lähempänä leiriä.

Ilmoittautuminen IK-opiston sivuilla 12.2. alkaen (klikkaa tästä)