Konsertti: Ida Elina – Valoa maailmaan

Tapahtumapäivä(t): la 30.9.2023

Kello: 18:00 - 19:30


Taulumäen kirkko
Lohikoskentie 2 Jyväskylä

Konsertti: Ida Elina – Valoa maailmaan

Kanteletaiteilija Ida Elinan upea konsertti Valoa maailmaan pyrkii tuomaan valoa ja vahvistamaan toivoa monella tavalla.

Konsertin lipputulot menevät kokonaisuudessaan Fidan ja sen yhteistyökumppani CEPAC:n tekemän työn tukemiseen Kongossa (DRC). Rahat kohdennetaan seksuaalisen väkivallan uhrien tukemiseen ja väkivallan ennaltaehkäisyyn. Fida toimii Kongossa lääkäri, rauhannobelisti Denis Mukwegen johtaman terveysosaston kanssa yhteistyössä, ja on tätä kautta myös tiiviisti mukana seksuaalisen väkivallan uhrien ja kyläyhteisöjen psykososiaalisen tuen työssä, sekä väkivaltaa ennaltaehkäisevässä toiminnassa.

Konsertissa saadaan musiikin lisäksi nauttia myös kauniista valotaiteesta pimeän syksyn keskellä. Tilaisuus kuuluu Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuman oheistapahtumiin.

Konsertin aluksi kuullaan jyväskyläläistyneiden kongolaisten naisten kuoroa ja tuodaan lyhyesti esille myös Kongon tilannetta ja Fidan työtä siellä. Loppuilta on varattu Ida Elinalle!

Lippujen hinta on 15 €. Lippuja voi ostaa Ellin kirjasta & putiikista (Kauppakatu 25) tai ovelta ennen tilaisuuden alkua.  

Lämpimästi tervetuloa Taulumäen kirkkoon!

 

Konsertin järjestää Ellin kirja & putiikki yhteistyössä Fidan kanssa