KirkkoKINO – JP ja murtovaras (K7)

Tapahtumapäivä(t): la 21.5.2022

Kello: 14:00 - 15:00


Helluntaikirkko
Okkerinkatu 2 Jyväskylä

KirkkoKINO – JP ja murtovaras (K7)

Sallikkalan kuntaa piinaa sarja murtovarkauksia, ja luvattomalle yöseikkailulle lähtenyt lapsikolmikko luulee nähneensä varkaan itse teossa. Ollin, Rutun ja Minnin kesäloma saa aivan uuden käänteen, sillä heidän on perustettava salapoliisitoimisto ja ratkaistava juttu — jos vanhemmat saisivat tietää, luvassa olisi loppukesäksi ainakin ”kaverikielto, pelikielto, karkkikielto ja puhelinkielto”.

KirkkoKINOn ensimmäinen virallinen näytös on täällä! Tervetuloa katsomaan suuren suosion saanutta JP ja murtovaras -elokuvaa pääsalin isolta ruudulta.

JP ja murtovaras on kristillinen lastenelokuva, jossa käsitellään teemoja, kuten usko, rukous ja rohkeus. Elokuva soveltuu parhaiten alakouluikäisille ja sen ikäraja on 7 vuotta. Leffan kesto on 64 minuuttia.

Vapaa pääsy!

Mistä on kyse?

Imagery Finlandin tuottama JP ja murtovaras -elokuva perustuu Tytti Salon kirjoittamaan samannimiseen lastenromaaniin (Päivä, 2019). Kyse on hauskasta lastendekkarista, joka sisältää paljon hersyvää huumoria ja jännitystä. Jännittävissä tilanteissa lapsikolmikko Olli, Ruttu ja Minni laittavat käytäntöön seurakunnan kesäleirillä oppimaansa ja rukoilevat Jeesukselta apua. Näin elokuvassa käsitellään lapsenmielisesti myös kristillisiä teemoja, kuten uskoa ja rukousta.

Elokuva kuvattiin kesällä 2020 Lapinlahdella Pohjois-Savossa. Ohjauksesta vastaa Jani Korhonen, käsikirjoittajana toimii alkuperäisen lastenromaanin kirjoittaja Tytti Salo ja tuottajana Samuel Grönholm. Elokuvan lapsinäyttelijät ovat Kerttu Huovinen, Nooa Rönkkö ja Veikka Huttunen.