AV-tuotannon avoimet ovet ja tiimi-ilta

Tapahtumapäivä(t): to 13.10.2022

Kello: 18:30 - 21:30


AV-tuotannon avoimet ovet ja tiimi-ilta

Seurakuntamme av-tuotannon väki huolehtii muun muassa siitä, että tilaisuuksissamme ääni kuuluu, valot toimivat, laulujen sanat tulevat ajallaan näkyviin ja livelähetys tavoittaa myös etänä osallistuvat.

Jos sinua kiinnostaisi tietää, miten kokonaisuus toimii, tai haluaisit mukaan kuvaamaan, ohjaamaan livelähetystä, ohjaamaan screenin sisältöjä, miksaamaan, tekemään valoja tai osallistumaan tapahtumatuotantoon, olet tervetullut mukaan av-tuotannon avointen ovien iltaan!

Ilta on siis avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Toivotamme myös kaikki eri av-tehtävissä jo palvelevat tervetulleiksi tähän av-tuotannon tiimi-iltaan!

Tule tutustumaan muihin mukana oleviin sekä eri av-pisteiden toimintaan. Pääset näkemään, ketä toiminnassa on jo mukana ja mitä vaikkapa miksaaja, screenohjaaja tai kuvaaja tekee. Illan osana on myös demo pääsalin uusista av-mahdollisuuksista tulevaisuudessa.

Osallistuminen iltaan ei velvoita sinua liittymään mukaan tiimiin eli voit tulla avoimin mielin katsomaan ja kuuntelemaan. Jos haluat mukaan johonkin tiimeistä, järjestämme syksyllä kattavaa käyttökoulutusta jokaiseen tehtävään, jotta omalla paikalla palveleminen on mukavaa ja turvallista.

Huom! Useimpiin av-tuotannon tehtäviin ei tarvita erityistä teknistä osaamista, tämä on siis hyvä mahdollisuus muillekin kuin tekniikkanörteille 😉