Kaikki saa Herralle laulaa -konserttiin kootaan suurkuoro

  • Ajankohtaista

Kaikki saa Herralle laulaa -konserttiin kootaan suurkuoro

KaSaHeLa-JKL

Jyväskylän Paviljongissa järjestetään sunnuntaina 15.11. Mikä riemu! Kaikki saa Herralle laulaa -konsertti. Konsertin esiintyjistä bändi ja solistit saapuvat pääosin muualta, mutta suurkuoro kootaan Jyväskylästä ja mahdollisesti myös muilta paikkakunnilta. Kuoro harjoittelee Jyväskylässä Markus Saarelan ja muiden stemmajohtajien johdolla kolme kertaa. Paviljongissa kuoroa johtaa Piritta Poutala Helsingin Saalemista.

Nyt siis on aika koota tämä suurkuoro, tuttavallisemmin KaSaHeLa-kuoro. Kuoro on avoin kaikille laulajille iästä riippumatta. Mukaan voit lähteä projektiluontoisesti eli sinun ei tarvitse kuulua tällä hetkellä mihinkään kuoroon tai lauluryhmään.

Kuoro harjoittelee su 13.9. klo 13-16, su 4.10. klo 13-16, su 1.11. klo 13-16 ja su 15.11. klo 12 alkaen illan konserttiin saakka. Stemmajohtajina toimivat Piia Kytökorpi (sopraanot), Annika Yli-Urpo (altot) ja Markus Saarela (tenorit/baritonit).

– Toivon meidän seurakunnastamme vahvaa osallistumista. Kunnon suurkuoro ja ikähaitari mahdollisimman laajaksi. Uskon, että me voitais tällaisen yhdessä tekemisen meiningin kautta oppia tuntemaan toisiamme paremmin ja kokea yhteyttä keskenämme, toteaa kuoroa kokoava Markus Saarela ja jatkaa:
– Tästä tulee upea konsertti, josta ei kannata jäädä pois. Tavoitteena on saada Paviljonki täyteen (1200 lippua tulee myyntiin) ihmisiä kohtaamaan Jumala toivoa, rauhaa ja rakkautta sisältävien laulujen ja tarinoiden muodossa. Levitä siis sanaa ja ota kaverisikin mukaan kuoroon,

Ilmoittaudu Markus Saarelalle (etunimi.sukunimi@temppeli.fi) mahdollisimman pian ja varmista paikkasi kuorossa. Ilmoita nimesi lisäksi äänialasi (sopraano, altto tai tenori – miehille on tenorin lisäksi myös mahdollisuus laulaa alempia stemmoja).