Ehdota nimeä uudelle kirkolle

  • Ajankohtaista

Ehdota nimeä uudelle kirkolle

Ehdotusten jättöaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!


Toimintakeskuksemme valmistuessa syksyllä Hippoksen alueelle (Okkerinkatu 2, ks. kartalla) etsimme uudelle rakennukselle uutta nimeä. On jo päätetty, että pääoven yläpuolella tulee lukemaan Helluntaikirkko. Nyt haussa on tästä erillinen eris-/kutsumanimi, joka taipuu sujuvasti, on helppokäyttöinen ja ”suuhun sopiva”. Hyvä nimi madaltaa seurakunnan kynnystä ja herättää kiinnostusta, mutta ei edellytä kaanaan kielen perusopintoja.

Innostusta nimen miettimiseen voit etsiä laajasti elämän ja toimintamme eri osa-alueilta. Inspiraationa voi toimia myös vaikkapa jyväskyläläisyys tai uuden alueemme erityispiirteet. Toimiva nimi on yksinkertainen ja ytimekäs, kovaa kulutusta kestävä.

Vanhan kirkkorakennuksen Siiontemppeli-ja temppeli-nimet haluamme jättää niistä aiheutuneiden epäselvyyksien ja väärinkäsityksien vuoksi osaksi rakkaita muistoja, ne nimet eivät siis muuta mukanamme.

Ehdotuksia voi antaa sunnuntaihin 4.8. saakka alla olevalla lomakkeella tai palauttamalla lapun seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä aulassa olevaan laatikkoon.