Samuel Tedder Turkuun

  • Ajankohtaista
Artikkelin kuva

Samuel Tedder Turkuun

Turun helluntaiseurakunta on tänään valinnut seuraavaksi johtavaksi pastorikseen lähettimme Samuel Tedderin. Samuel aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2025.

Samuel kertoo jännittävänsä hieman paluumuuttoa Suomeen, mutta odottavan sitä luottavaisena ja Jumalan ohjauksen prosessissa näkien. Hän korostaa kutsumuksensa olevan edelleen sama: ”palvella Jeesusta, seurakuntaa ja evankeliumin etenemistä maailmassa.” Samuel haluaa kiittää myös kotiseurakuntaansa Jyväskylän helluntaiseurakuntaa hyvästä pohjasta ja uskollisesta tuesta hänen palvelutyössään.

Kotiseurakuntana haluamme jo nyt toivottaa Samuelille ja Helenalle onnea ja siunausta uuteen tehtävään! Onnittelemme myös Turun helluntaiseurakuntaa erinomaisesta valinnasta ja uskomme, että Jumalan valtakunta menee eteenpäin tämänkin päätöksen kautta.

Samuelilla ja Helenalla perheineen on siis meneillään tällä erää viimeinen työjakso Etiopiassa, jossa he asuvat ensi kesään asti. Olemme edelleen kotiseurakuntana ja työnantajana mukana työssänne myös esirukouksin ja pyydämme taivaalliselta Isältämme teille viisausta ja johdatusta jokaiseen päiväänne siellä.