Kerhot

Tervetuloa kerhoon!

Kerhoissa opettelemme yhdessä uusia taitoja ja samalla tutustumme toisiimme. Juttelemme myös lasten arkisista ja tärkeistä asioista kuten siitä, miten usko ja luottamus Jumalaan voisi näkyä lapsen arjessa.

Ryhmät ovat pieniä, kuhunkin kerhoon mahtuu kymmenen kerholaista – paitsi pelikerhoon kaksitoista, että saadaan kunnon pelit aikaiseksi 🙂 Pienissä ryhmissä on helppo tutustua toisiin kerholaisiin ja löytää uusia ystäviä.

Kerhoja ohjaavat luotettavat ja turvalliset aikuiset seurakunnastamme. Kaikista kerhoista vastaa lapsityöpastorimme Hannamari Ahvenus.

Kerhojen materiaalimaksu on 10 € / lapsi / lukukausi. Maksu maksetaan seurakunnan tilille IBAN FI24 4600 0010 8732 10 viitteellä 12360.

Sisaruksille voidaan myöntää pieni alennus maksusta, eikä maksu saa muutenkaan tulla esteeksi lapsen osallistumiselle. Ota rohkeasti yhteyttä Hannamariin, jos maksu mietityttää!

Syksyllä 2022 starttaavat vain pelikerho ja bändikerho. Jos olisit innokas ohjaajaksi johonkin kerhoista, otathan yhteyttä pastori Hannamariin.

Lisätietoja voit kysellä pastori Hannamarilta.