Mitä Jumala minulle merkitsee?

  • Tarinaa Tukikohdasta

Mitä Jumala minulle merkitsee?

Kaikkea: hengittämistä, olemista, valvomista, nukkumista.
Hän on alku – matka – päämäärä sekä matkaseura.

Isä on vaan niin hyvä!! Hän on voimavara, armo, RAKKAUS, iankaikkinen kallio, syvä ilo, rakkauden lähde ja hyväksyntä. Hänen ARMONSA RIITTÄÄ! Hän on turvapaikkani ja vaikka kaikki muu menisi metsään, Jumala on vierelläni.

Jumala on myös Kaikkivaltias, a ja o eli kaiken alku ja loppu, oikea, täydellinen, ihmeellinen, rakastava, anteeksiantava ja sopuisa ISÄ. Hän on paras ystäväni, JEESUS Kristus, parempi ja enemmän kuin olen koskaan kuvitellut.

Miksi Sinä rakastaisit minua? Mutta rakastat ja sanot ”sinä olet minun”. Vaikka kaikki muu ympäriltämme hajoaisi, Jumala on kanssamme IKUISESTI ja me saamme olla Hänen omiaan.

Jumalan avulla saan elää elämää, josta en osannut edes haaveilla. Herra, sinulta saankin kaiken, mikä on hyvää. Niin kauan kuin seuraan Sinua, en eksy.

Itsekin voin rakastaa, sillä minua on rakastettu. Voin antaa, sillä olen saanut. Voin elää, sillä olet kuollut puolestani. Kiitos Isä sun suuresta kateudesta mua kohtaan. Kiitos Jumala, että siunaat ja rakastat kaikella hyvällä voimallasi – opeta meitäkin rakastamaan.

Älä siis huoli, Jumalalla on kaikki hallinnassa. Hänellä on meille hyviä lahjoja ja suunnitelmia. Jos sinulla on unelma, lähde toteuttamaan sitä vaikka se tuntuu pelottavalle ja mahdottomalle. Jumala kyllä hoitaa sen. 🙂 #Have faith

God is good, God is great, God is everything.

Olen sanaton Hänen edessään.

Hän on syvä minäni, koko ELÄMÄni. Ilman Sinua en voi elää. <3

Jumala on KAIKKI, mitä tarvitsen.

Saatoin muuttaa paria sananmuotoa, mutta halusin koota yhteen meidän kaikkien ajatukset siitä, mitä Jumala meille merkitsee.

Tätä lukiessa ei voi muuta kuin miettiä, että Jumala todellakin ansaitsee meidän kaiken ylistyksen ja kiitoksen. Masakin opetti keskiviikkona, että ylistys on sellainen asenne, että haluan antaa pyyteettömän kiitokseni sille, kenelle se kuuluu. Lisäksi se on valinta, jonka teen päivittäin, elämäntapa.

Ylistäminen on paljon muutakin kuin laulamista, soittamista tai edes perinteistä rukoilemista. Halusimme keskiviikkona yhdessä kokeilla erilaisia tapoja ylistää, jotta voisit nähdä ylistyksessä piilevät mahdollisuudet ja ehkä löytää oman tapasi. Ei olekaan olemassa yhtä tiettyä tapaa, paikkaa tai aikaa ylistää – tärkeintä on viettää aikaa Jumalan kanssa, osoittaa Hänelle kiitollisuutesi ja ymmärtää, ettemme voi mitään ilman Häntä.

Kyse ei kuitenkaan ole suorituksesta, vaan rakkaudesta. Siitä, että rakastan, koska Hän on rakastanut minua ensin.

Karoliina

Kuvat: Mika Haapoja